Kategorier
Musiknyheder

John Hiatts 11. september-sang udgives

En anden musiker, der også mindes terrorangrebet, er John Hiatt. Trods sin store popularitet i mange lande, er Hiatt aldrig rigtigt slået igennem i Danmark. Herhjemme er hans mest kendte sang ”Don’t Know Much About Love” – i Hanne Boels version vel at mærke.

John Hiatt var selv i New York under terrorangrebet, og dage efter skrev han sangen “When New York Had Her Heart Broke”, som han også fremførte ved en koncert senere på måneden. Trods flere opfordringer om at udsende nummeret, føltes det ikke rigtigt for ham dengang, men nu er begivenhederne så meget på afstand, at han har kunnet indspille sin selvbiografiske sang om den skæbnesvangre dag i 2001. “When New York Had Her Heart Broke” er netop udkommet på albummet ”Dirty Jeans and Mudslide Hymns”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *