Kategorier
Musiknyheder

Material Girl i retten

Langt de fleste vil nok forbinde ordene “Material Girl” med popstjernen Madonna, men i juridisk sammenhæng betyder det ikke det store. Madonna fik forleden afvist en sag ved retten i Californien, hvor hun forsøgte at bremse en tøjproducents brug af navnet ”Material Girl”. Siden sangen af samme navn blev udsendt i 1984, har Madonna været identificeret med det halvironiske billede af ”den materialistiske pige”, men ifølge billboard.com mente dommeren i sagen ikke, at en sang i sig selv skaber et varemærke i juridisk forstand. Firmaet, som i denne omgang klarede frisag i retten, har siden 1997 solgt tøj under navnet Material Girl og har registreret navnet som varemærke. Og det bliver der altså ikke ændret på i denne omgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *