Kategorier
Brevkasse

Gnags’ mangfoldighed i teaterform

Herhjemme har både sange fra Gasolin’, Lars Lilholt og tv-2 gennem de seneste år dannet grundlag for teaterkoncerter, og nu er turen kommet til Gnags. En række af deres sange binder nu en forestilling på Musikteatret Holstebro sammen under titlen ”Gnags Teaterkoncert 3.0 – Danmark”. Titlen henviser ikke blot til fædrelandet, men også til Gnags’ store hit ”Danmark”, som især er kendt for omkvædet med linjerne ”Lige meget hvem du er, lige meget hvor du er, så velkommen her”, som Peter A.G. følte et stort behov for at skrive.

– Ud over det æstetiske i kunsten har den også en opdragende funktion. Så når jeg synger ’velkommen her’, er det fordi, der var så meget debat om, hvad det er at være dansk. Derfor var det vigtigt for mig at lave en sang om at hylde det mangfoldige, har han fortalt til bladet Koda/DK.

Mangfoldigheden i Gnags’ sangskat præsenteres på nye måde, når blandt andre Julie Bertelsen, Clemens og Karl Bille står på scenen i Holstebro fra på fredag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *