Kategorier
Musiknyheder

Chess indtager Aarhus

Aarhus Teater er klar med deres største musicalopsætning nogensinde, og blandt hovedrollerne i ”Chess” har de den tidligere ”Popstars”-vinder Maria Lucia Heiberg Rosenberg, som efterhånden har mange store musicalsucceser på CV’et. ”Chess” blev skabt af ABBA-medlemmerne Björn Ulvaeus og Benny Andersson, og blandt forestillingens mest kendte sange er balladen ”I Know Him So Well”, som faktisk blev baseret på hele to uudgivne ABBA-sange.

På gruppens turné i 1977 optrådte de med en munter sang om de fire bandmedlemmer, ”I Am An A”. Denne sang blev til ”Free As a Bumblebee”, som aldrig blev til mere end en skitse. Omkvædet var dog så iørefaldende, at det kom til at danne grundlag for den store musicalballade. Fra på fredag kan ”I Know Him So Well”, ”One Night in Bangkok” og de andre ”Chess”-sange høres i Aarhus Teaters nye opsætning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *