Kategorier
Musiknyheder

Den mest sexede sang

Der er masser af sange, der handler om sex, og enkelte af dem er ligefrem i stand til at lytteren lyst til sex. For nylig skrev det irske medie Independent om en ny undersøgelse på musikstreamingtjenesten Deezer, hvor brugerne blandt andet svarede på hvilke sange, der gav dem mest lyst til sex. Topscoreren blev en klassiker i sovekammergenren, Marvin Gayes ”Let’s Get It On” fra 1973.

Teksten er i sig selv alt andet end dydig, men det sidste niveau af ægte seksuel energi blev tilført ved lidt af et tilfælde. Da Marvin Gaye skulle indspille vokalen til ”Let’s Get It On”, havde hans producer besøg af en veninde i studiet, og hun havde medbragt sin smukke datter Janis. Så Marvin Gaye sang ikke til studiemikrofonen, men til den unge skønhed i lokalet, og de to blev ikke blot kærester, men allerede året efter også forældre til deres første barn og senere gift.

Den næstmest populære sang i den lumre musikundersøgelse var Donna Summers ”Love to Love You”, efterfulgt af nyere hits som ”Skin” med Rihanna og ”Drunk In Love” med Beyonce.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *