Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: The land of love

Hej Tor

Jeg leder efter en sang som jeg hørte i 60’erne (eller måske 70’erne). Jeg har ledt alle vegne, så nu er du mit sidste håb. Omkvædet lyder: ”take me to the land of love”. Teksten: “Bus come up and I don’t have a pence, But my little girl is waiting there. Driver can you help me, pleace can you help me, take me to the land of love, take me to the land of love” (forkortet, red.).

Venlig hilsen

Inge Lise

Hej Inge Lise

Der er et vist forventningspres i at være det sidste håb, men jeg kan heldigvis godt hjælpe dig. Sangen, der passer til det meste af den tekst, du husker, hedder “Land of Love”. Det var den svenske gruppe Slam Creepers, der i 1969 udgav “Land of Love” som en af deres sidste singler, inden bandet gik i opløsning, og frontmanden Björn Skifs fortsatte karrieren på en egen hånd og med stor succes. Du kan genhøre “Land of Love” på Youtube.

Med venlig hilsen

Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *