Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Someday we’re gonna laugh again

Hej Tor
Kom pludselig til at “nynne” et gammelt nummer fra 1970-erne med den danske gruppe Made in Denmark. Nummeret er “Someday” og noget af teksten er – så vidt jeg husker – ”Someday we’re gonna laugh again, Someday we’re gonna be together, It’ll be cold and nasty weather, but I’ll promise you to be back”. I disse Corona-tider er teksten faktisk relevant. Men hvor finder jeg nummeret – det er endnu ikke lykkes mig at finde noget, der bare ligner. Tænkte på om du kan hjælpe her? – på forhånd tak.
Med venlig hilsen
Helle Mandrup, Svenstrup

Hej Helle
Det er ikke tit, den sang dukker op til overfladen, men måske var det ikke så dumt at få den frem igen i denne sære tid. Den stammer fra 1971 og hedder rigtigt nok “Someday”, og det er faktisk lykkedes mig at finde den. Du kan høre den på Youtube her.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *