Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Hello Josephine

Hej Tor
Jeg var med i lokalradioernes barndom i flere byer i firserne, og der er en sang, jeg kan huske, men jeg kan ikke huske den – hvis du forstår. Jeg husker tydeligt en dame, der på vestjysk skælder ud på en mand i telefonen, mens han synger for hende, men dæleme om jeg kan huske selve sangen, og hvem det var. Lidt revyagtigt.
Mvh Johannes

Hej Johannes
Hvis jeg nu siger Tante Fjas, falder det hele så på plads for dig? Duoen bestående af Evy Karitz og Leif Schouby overraskede de fleste med deres mærkværdige indspilning af ”Hello Josephine”, hvor han synger Fats Dominos gamle sang over telefonen, men hun giver ham et fur gennem det meste af de tre minutter, nummeret varer. Nummeret kan høres på dr.dk/musik. Måske husker du også Tante Fjas’ udgave af ”Baby Face” og ”Goggomobilen”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

En kommentar til “Spørgsmål: Hello Josephine”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *