Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Hele verden fra forstanden

Hej Tor
Feeeed version af Hele Verden Fra Forstanden med Niels Brandt – introsang til den nye serie ”Alfa”. Men jeg kan umiddelbart ikke finde den nogle steder? Kommer den snart ud? Den kunne da godt køre på repeat en del gange hos mig i hvert fald. Lidt fjollet at lytte til sangen via TV2 Play og hele tiden “spole” tilbage, ligesom jeg gjorde i morges på min biltur…
Nicolai

Hej Nicolai
Forsangeren fra Minds of 99, Niels Brandt, har haft de dramatiske virkemidler fremme, da han nyfortolkede tv-2’s gamle sang ”Hele verden fra forstanden”, men som det ser ud lige nu, er den kun tilgængelig, når serien ”Alfa” kører på TV 2 Zulu og TV 2 Play. Jeg har haft en forespørgsel ude hos manuskriptforfatter og instruktør Milad Avaz, og svaret lyder således: “Sangen er lavet som en del af værket ALFA og har været en essentiel del af projektets udvikling. Det er derfor ikke umiddelbart planen, at det skal udgives som en selvstændig sang. Vi kan dog ikke afvise, at dette skulle ændre sig over tid”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

3 kommentarer til “Spørgsmål: Hele verden fra forstanden”

Udgiv nu bare denne sang. Vi er en masse som vil elske at sætte denne version på repeat. Kom nu. Please…..

Krydser fingre for den er lavet som en selvstændig sang og den vil blive udgivet. Det lyder så lækkert det ellers så korte klip.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *