Kategorier
Musiknyheder

Kjellerups kælder

Hvis man rydder op i hjemmets afkroge, kan man være heldig at støde på ting, man helt havde glemt eksisterede. Sådan gik det for musikeren Klaus Kjellerup, der især er kendt fra Tøsedrengene og Danser med Drenge, for da corona-restriktionerne sendte Danser med Drenge hjem på en ufrivillig koncertpause, stødte han på nogle gamle demo-optagelser i sin kælder. Det drejer sig blandt andet om sange, han har indspillet med Philippa Bulgin, som han senere dannede Danser med Drenge sammen med, men de genopdagede numre er fra årene før, bandet rigtigt tog form. Kort tid efter Danser med Drenges store gennembrud i 1993 døde Bulgin af en kræftsygdom, og Klaus Kjellerup har derfor været en tur omkring hendes familie for at få deres tilladelse til at dele de gamle demoer med omverdenen. De er nu udgivet i Klaus Kjellerups eget navn under titlen ”Mixtape – demoer fra 90’erne”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *