Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Drive in-bio med pigerne

Hej Tor
Omkring årtusindskiftet (99? 2000?) var der en sang med to søde piger, der i videoen er i en drive in biograf. Sød popsang, god rytme, akustisk guitar. Jeg håber, det siger dig noget. Tidspunktet er sat ud fra hvornår jeg gik i 1.g., så det er jeg rimelig sikker på.
Kh. Katrine

Hej Katrine
Det lyder helt bestemt som M2M, en norsk duo med teenagepigerne Marion Raven og Marit Larsen, der havde et hit i store dele af verden med sangen ”Don’t Say You Love Me”. Og det er ret præcist ramt, når du peger på årtusindskiftet, for nummeret udkom i slutningen af 1999, men jeg mener, at den største popularitet lå i de tidlige måneder af 2000.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *