Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Parfume-hiphop

Hej Tor
Jeg har på Youtube set en meget kort parfumereklame, hvor musikken ligesom er en ”cuttet” udgave af et gammelt hiphop track. Lyden er ret genkendelig med bas og koklokke, men det er klippet sammen, så det lyder noget anderledes.
Matthis

Hej Matthis
Paco Rabanne-parfumerne har i et par år brugt ”Rapper’s Delight” med Sugarhill Gang i sine reklamer, og det skal nok passe, at der er kommet en forkortet og opklippet version. Den banebrydende ”Rapper’s Delight” fra 1979 med den let genkendelige indledning ”I said-a hip, hop, the hippie, the hippie to the hip hip hop-a you don’t stop the rock” var den første rap-single, der fandt vej til hitlisterne.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *