Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Olsen-banden og Matator

Hej Tor
Jeg har brugt adskillige timer på at finde et dansk band, der har lavet (et helt album tror jeg nok) med nogen ret specielle versioner af kendte danske sange, bla. temaet til Olsen Banden og Matador. Kan huske at Jørgen de Mylius har spillet dem i Eldorado i starten af 2010’erne, så vidt jeg husker. Stilen er meget rytmisk, den minder mig lidt om lidt up-tempo skiffle/shuffle. Jeg venter spændt på at høre om du kan hjælpe.
Steen Schmidt

Hej Steen
Jeg har været omkring Jørgen de Mylius, som hurtigt kunne sige, at det drejer sig om det danske rockabilly-band Taggy Tones. De har indspillet lidt af hvert, men på deres album “Rockin'” fra 2003 udgav de “Theme From Olsen Banden”, og på albummet “Rollin'” fra 2008 findes “Theme From Matador”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *