Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Fra Tunisia til Nørre Snede

Hej Tor
Jeg var for nylig til et arrangement, hvor et orkester spillede en melodi, som jeg fik at vide hed ”A night in Tunisia”, men jeg spurgte til det, fordi jeg syntes at kunne høre en dansk tekst for mit indre øre. Jeg er ret sikker, men jeg er bare endnu ikke kommet på, hvad det kan være. Et lille håb om, at du kan hjælpe…
Mvh. Johannes

Hej Johannes
Jeg kender kun til en enkelt dansk version af ”A Night in Tunisia”, som jazztrompetisten Dizzy Gillespie skrev i begyndelsen af 1940’erne. Det er versionen med De Nattergale, som på deres første album udgav den som ”Nørre Snede tur/retur”. Hvis vi er heldige, er det også denne blaffertur, du tænker på.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *