Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Vise om Dragør

Hej Tor
Jeg husker brudstykker af en sang hvor Jesper Klein (eller?) synger noget i retningen af: “Vi byggede en kutter i Dragør” og resten af sangen/visen går så på, at alt er noget med Dragør, så som “Vi døbte den M/S Dragør” osv. Jeg kan ikke finde noget omkring visen overhovedet. Kan du hjælpe?
Mvh. Carsten

Hej Carsten
Jesper Klein er den rette mand at lede efter, og sangen her er fra hans tid i Klyderne sammen med Tom McEwan og Jess Ingerslev. Sangen hedder “Dragørvalsen” og stammer fra deres album “Kaptajn Klyde på scenekanten 4”. De to første vers viser meget godt, hvad man gør, hvis man har svært ved at finde noget, der rimer på Dragør: ”Engang da vi var i Dragør, vi byggede en kutter i Dragør. Så satte vi sejl i Dragør og døbte vor kutter til Dragør. Så gik vi en tur rundt i Dragør, og tog os en genstand i Dragør, og blev der om natten i Dragør, for vi var blevet glade for Dragør”. Du kan genhøre den på Youtube.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *