Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Hooked On a Feeling

Hej Tor
Jeg så Eurovision finalen og undrede mig over, at der blev optrådt med ”Hooked on a feeling” i starten af programmet. Jeg vidt jeg husker (og ud fra hvad jeg kan læse mig frem til) er det ikke en Grand Prix-sang. Er der noget, jeg har overset?
Mvh.Lars

Hej Lars
Nej, du har helt ret: ”Hooked On a Feeling” med Björn Skifs og gruppen Blue Swede stammer ikke fra Eurovision eller det svenske Grand Prix, men den blev fremført som ét blandt aftenens mange eksempler på international succes for svensk popmusik. Og det pudsige er, at ”Hooked On a Feeling” indtog førstepladsen i USA som den første svenske single nogensinde på præcis samme dag, som Abba vandt Eurovision Song Contest med ”Waterloo”. Den 6. april 1974 var således en særdeles skelsættende dag for den svenske musikindustri.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *