Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: En kold, kold X-mas

Hej Tor
I strømmen af julemusik i december måned hørte jeg pludselig i radioen en sang, som jeg aldrig havde hørt før. Sweat Heart med Pernille Højmark ved mikrofonen havde et nyt morsomt bud på ”Jeg tror det bliver en kold, kold vinter, der kommer” med noget i retning af: ”Jeg drømmer om en stor, stor X-mas, der skummer”. Jeg kunne godt tænke mig at høre den igen eller læse teksten. Den var virkelig sjov – og det undrer mig, at den ikke hører til blandt klassikerne i julemåneden.
Godt Nytår
Ole

Hej Ole
Nej, det er ikke altid til at forudsige hvilke sange, der får lov til at være en fast del af “julepynten”. Nummeret, du har hørt, er nu ikke så nyt endda, for det er fra Sweethearts’ juleplade Sikken en julefest fra 1999. Fordanskningen af Cold Cold Christmas hedder Kold, kold X-mas, og du kan høre en bid af den under “Diskografi” på sweethearts.dk.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *