Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Sad Sad X-mas

Hej Tor!
Jeg har flere gange på P4 Nordjylland, hørt en sang, hvor en far og en søn/datter synger sammen. Noget af sangen lyder “it is a sad sad christmas”, og så svarer barnet, “no daddy, i love you twice as much on christmas day”, eller noget i den stil. Kan du evt. hjælpe mig med en titel og hvem der synger den?
Venlig hilsen
Bettina

Hej Bettina
Nummeret, du hørte i december, er blevet hentet frem hvert år siden 1986. Sad Sad X-mas er et af de mere spøjse påfund fra rockgruppen D.A.D., som på det tidspunkt hed Disneyland After Dark. De udsendte den oprindeligt som B-side til singlen It’s After Dark, men i 1989 kom den med på opsamlingen D.A.D. Special. Du kan se hele teksten her.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *