Kategorier
Musiknyheder

My Funny Valentins Dag

Torsdag den 14. februar er det tid for den årlige ”kærestedag”, som danskerne de seneste år for alvor har taget til sig. Valentins Dag betyder søde hilsener, ekstraindtægter hos blomsterhandleren og masser af kærlighedssange. Én af de helt obligatoriske er klassikeren My Funny Valentine, som oprindeligt stammer fra musicalen Babes in Arms fra 1937, men som for alvor blev kendt i 50’erne, da Chet Baker nærmest gjorde den til sin egen. Det var egentlig hans bassist, der faldt over sangen i en nodebog og tænkte, at det kunne være en fin ballade for bandet at spille. Chet Baker blev så fascineret af melodien og teksten, at han hen over de følgende årtier indspillede My Funny Valentine adskillige gange, sådan som det kan høres på Chet Baker Tribute.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *