Kategorier
Musiknyheder

Sexual Healing på film

Det bliver en kendt mafioso, der skal stå bag den kommende film om Marvin Gaye. James Gandolfini er kendt for sin rolle som Tony Soprano i tv-serien The Sopranos, og når historien om Marvin Gaye finder vej til filmlærredet, vil Gandolfini både figurere som filmproducer og i rollen som soulsangerens manager. Biografien i biograferne får navn efter Gayes sidste store hit Sexual Healing, som han skrev sammen med en forfatter, der var kendt for sine musikerbiografier.

David Ritz har over for Songwriters Universe påpeget, at hans erfaringer som biografiforfatter hjalp ham: ”Mens jeg skrev teksten, forsøgte jeg at indfange Marvins stemme og stil som sanger. Han sagde: Den tekst lyder som mig. Teksten syntes at passe ind i hans filosofiske overvejelser og hans personlige, følelsesmæssige behov, så han kunne synge om dem fuldt ud ærligt”. Ifølge Zap2it.com starter optagelserne til filmen Sexual Healing midt i april.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *