Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Den dejligste morgen

Hejsa!
Jeg kender en der mangler et nummer, der er lavet af Gangs, men sunget af en kvinde nemlig nummeret ”Du er den dejligste morgen i 100 år og jeg lever”. Kan du hjælpe mig her? Please, vi er desperate, hun fylder 60 og vågnede op til det nummer da hun fik en bypass.
Med venlig hilsen
Søren Jepsen

Hej Søren
Jeg kender til to genindspilninger af Den dejligste morgen. Den ene er med Peter Belli fra pladen “Når timerne bli’r små”, men det er vel næppe den, du tænker på, når du nævner en kvindelig sangerinde. Den anden stammer fra pladen “Jeg synes jeg kan mærke mit hjerte et sted” med musik fra cabareten af samme navn, bygget op om kendte sange fra bl.a. Gnags og tv-2. Mon ikke det er her, I skal finde den livsbekræftende sang? Pladen kan bestilles hjem via bl.a. bibliotek.dk.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *