Kategorier
Musiknyheder

Succesmusicalen Rent i Aalborg

Musicalforeningen Musicaliber har tidligere præsenteret aalborgenserne for kendte forestillinger som Atlantis, Hair og Fame. Årets forestilling er Rent, og dette er måske sidste chance i lang tid, hvis man herhjemme vil have chance for at se den internationale musicalsucces.

Rent havde premiere på Broadway i New York i 1996 og er siden da blevet opført på 21 forskellige sprog, blandt andet i den danske version på Aalborg Teater i 1999. Men senere i år udløber de danske rettigheder til at opføre Rent, og det står derfor hen i det uvisse, hvornår man igen kan få chancen for at opleve showet, der er en slags moderne pendant til Puccini-operaen La Boheme. Musicalibers opsætning af Rent kan opleves på Det Hem’lige Teater i Aalborg fra på lørdag og to uger frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *