Kategorier
Musiknyheder

Nik Kershaw fylder rundt

I denne uge er der 50-års-fødselsdag hos den musiker, som Elton John midt i 1980’erne kaldte en af årtiets bedste sangskrivere. Nicholas David Kershaw, der blev kendt under kælenavnet Nik Kershaw, startede sin karriere i rockbandet Half Pint Hog, hvor han headbangede sig igennem Black Sabbath- og Deep Purple-sange. Men det var som den pæne stjerne med de nogle gange avancerede og overproducerede popsange, han fandt sin rette hylde.

Gennembruddet kom i 1984 med sange som Wouldn’t It Be Good og I Won’t Let the Sun Go Down On Me, som også gerne findes frem til de nutidige koncerter, og måske også til Esbjerg 80’er Rock Festival, hvor han i juni optræder sammen med blandt andre Kim Wilde og Howard Jones. Nik Kershaw fylder 50 år på lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *