Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Highland

Hej Tor.
For nogle år siden var en melodi populær. Desværre kan jeg kun huske at den er med en kvindelig solist og titlen er noget med highland (I’m waiting on the highland eller…). Nu har jeg igen forgæves søgt den på google, yahoo mm. Håber du kan løse den gotiske knude for mig. På forhånd tak.
Hilsen
Hanne Andersen

Hej Hanne
Det er ikke en kvindelig solist, men derimod den svenske gruppe One More Time, du søger. Nummeret Highland blev deres store internationale gennembrud i 1992, men siden da har succesen været størst i hjemlandet, hvor de blandt andet vandt det svenske Melodi Grand Prix i 1996. One More Time er aldrig rigtigt gået i opløsning, men har heller ikke udsendt noget siden 1997. Til gengæld har forsangeren Nanne Grönvall, som er ABBA-Bennys svigerdatter, haft svensk solosucces.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *