Kategorier
Musiknyheder

Umbrella-stjernen i Danmark

På mandag får Danmark besøg af den sangerinde, der formentlig har haft størst succes på de internationale hitlister det seneste år. Rihanna fra Barbados har haft hits med Pon de Replay, Please Don’t Stop the Music og SOS, men det altoverskyggende hit i sommeren 2007 var Umbrella.

Egentlig havde sangskriverne haft soulstjernen Mary J. Blige i tankerne, da de skrev Umbrella, men Blige havde for travlt til at lytte rigtigt til nummeret, og derudover mente hendes pladeselskab, at hun havde rigeligt med sangforslag til en ny plade. Så tilbudet gik videre til Rihanna, der sikkert er mere end almindeligt tilfreds med, at hun sagde ja. Mandag står hun på scenen i Ballerup Super Arena.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *