Kategorier
Musiknyheder

For Once In My Life – igen

Mange har på det seneste nynnet med på For Once In My Life, efter at Martin fra X Factor har givet nummeret ny opmærksomhed, men også den amerikanske soulstjerne Michael McDonald har gravet sangen frem på en plade, der netop er udkommet.

For Once In My Life forbindes af de fleste med Stevie Wonder, men det var faktisk sangerinden Jean DuShon, der lagde stemme til den allerførste – og meget langsomme – version. Chefen for Motown-pladeselskabet bremsede dog udgivelsen, fordi han kunne se både fornuft og forretning i at lade den unge superstjerne Stevie Wonder lancere nummeret i stedet. Den ”oprindelige” version med Jean DuShon kan høres her, og nu er For Once In My Life også med som et af de mange covernumre på det nye album Soul Speak med det tidligere Doobie Brothers-medlem Michael McDonalds.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *