Kategorier
Musiknyheder

Elton John hjælper Hillary Clinton

Den amerikanske præsidentkandidat Hillary Clinton fik i sidste uge hjælp fra Elton John, der gav både personlig støtte og koncert i New York. I den anledning benyttede Clinton sig ifølge AP af et gammelt Elton John-citat for at understrege sin kampgejst trods modgangen: ”I skal vide, at jeg stadig står oprejst, og jeg tror på, at dette land er værd at kæmpe for”, sagde hun med reference til nummeret I’m Still Standing.

I forhold til modkandidaten Barack Obama er Hillary Clinton blevet kritiseret for ikke at bringe fornyelse, men blot læne sig op ad fortidens folk. I det lys er det måske dumt at afholde et støttearrangement med en 61-årig sanger samt citere et 25 år gammelt hit i sin tale – men til gengæld fik hun med Elton Johns hjælp indsamlet 2,5 millioner dollars til valgkampen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *