Kategorier
Musiknyheder

Gamle drenge i NKOTB gendannet

Først blev Backstreet Boys gendannet, så genopstod Take That og nu endnu et af de helt store drengebands på banen igen. New Kids On the Block er sammen igen, og i denne uge udsender de ny musik for første gang i 14 år.

Det store amerikanske boyband blev dannet i 1984, og de fem teenagere arbejdede i starten sammen under navnet Nynuk. Men lige præcis på dette punkt vendte pladeselskabet tommelfingeren nedad, da den første kontrakt blev underskrevet, så drengene lod sig i stedet opkalde efter et nummer, som et af medlemmerne havde skrevet – og fra den dag var det rigtige New Kids On the Block en realitet. Hits som Step by Step, Hangin’ Tough og Cover Girl følges i denne uge op af singlen Summertime.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *