Kategorier
Musiknyheder

Pingviner synger på dansk

Nice Little Penguins udsender i denne uge deres første dansksprogede plade. Gruppen er mest kendt for den muntre ukulele-sang Flying, der var det store sommerhit i 1994, men nummeret blev faktisk skrevet helt tilbage i 1980.

Guitarist Michael Kolster skulle forberede sin musikeksamen på seminariet, og som en slags desperationshandling skrev han, lige før afleveringsfristen udløb, en fjollet melodi på en ukulele, han havde fået i julegave. Flying handlede egentlig om Mickey Mouse, der ikke længere gad være en flink tegnefilmsfigur, men i stedet var på speed og ville være ”flyvende” på fuld tid. Da nummeret mange år senere blev hentet op af skrivebordsskuffen, blev teksten i versene ændret, og Flying blev med et slag Nice Little Penguins’ kendingsmelodi. Gruppens nye plade Som en rejse udkommer på fredag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *