Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: The Funny Farm?

Hej Tor
Jeg har i gennem lang tid haft lyst til at skrive til dig, men nu sker det endelig. Jeg har brudstykker af en tekst, som jeg ikke kan slippe. Sangen handler om, en mand, der bliver indlagt på en lukket afdeling – Funny Farm – fordi han er ved at blive skør Noget af teksten er: ”They are coming to take me away, ha, ha to the funny farm, where life is beautiful all the time”. Jeg har en ide om, at kunstneren/gruppen hedder noget i retning af Napoleon XIV, men det er jeg usikker på.
Venlig hilsen
Morten Kristiansen

Hej Morten
Den præcise titel er They’re Coming To Take Me Away, Ha-haaa, og den spøjse sang (eller hvad man nu skal kalde den) er fra 1966. Det var studieteknikeren Jerry Samuels, der fik idéen, og han udgav den rigtigt nok under navnet Napoleon XIV. Du kan se hele teksten www.anysonglyrics.com/lyrics/n/napoleon-xiv/theyre-coming-to-takemeaway.htm.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *