Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Frank Arnesen-sang

Hej Tor
Det er egentlig ikke fordi jeg skal bruge svaret til noget, men det generer mig altid, når der er noget, jeg ikke kan komme i tanke om. Her under EM hørte jeg den gamle fodboldsang En for alle i radioen og pludselig kom jeg tal at tænke på, at Frank Arnesen også sang med på en eller anden sang dengang, som ikke handlede om fodbold. Men jeg kan simpelthen ikke huske hvad det var. Kan du?
Joachim

Hej Joachim
Ja, men det er vel nok længe siden, jeg har såvel hørt som tænkt på den. Nummeret hed Vi er på banen, og var i 1986 en del af en anti-grafittikampagne, der blev lanceret af DSB. Nummeret var skrevet af Klaus Kjellerup fra Tøsedrengene og blev udgivet af Rejseholdet, der ud over Frank Arnesen blandt andre talte Frede Fup.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *