Kategorier
Musiknyheder

Sheryl Crow i Nibe

Nibe Festival skydes i gang onsdag d. 2. juli, og i år kan gæsterne på ”Den lille fede” glæde sig til udenlandske stjerner som Kent, Beth Hart, The Rasmus og ikke mindst Sheryl Crow, der må betragtes som årets hovednavn.

Sheryl Crow slog igennem i 1993 med All I Wanna Do, som så dagens lys en dag, Sheryl Crow jammede med en flok musikervenner og i en bog fandt et digt, der startede med ordene ”All I wanna do is have some fun”. Sangen om de jævne folk i baren, der drømmer om noget mere her i livet, skulle egentlig have været kasseret og blev kun udgivet, fordi Sheryl Crows lillebror vedholdende sagde til hende, at All I Wanna Do kunne blive et stort hit – og det blev den. Sheryl Crow, der i år har udsendt pladen Detours, er på scenen i Nibe torsdag aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *