Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Mål-musik fra EM

Hej Tor
Jeg vil gerne høre dig angående EM i fodbold. Når der bliver lavet et mål, eksempelvis Tyskland-Portugal, blev der spillet en sydamerikansk melodi måske braziliansk. Jeg har også hørt den i Tyskland. Kan du finde ud af om den er udgivet i Danmark og hvad hedder den.
Med venlig hilsen
Lone Christensen, Aalborg

Hej Lone
Ja, fodboldfolket har taget nogle af håndboldens musikmanérer til sig, blandt andet i kampen mellem Tyskland og Portugal, i form af Bellinis sommerhit fra 1997, Samba de Janeiro. Nummeret, som du kan høre via Youtube, blev faktisk også udsendt i en særlig version under titlen Samba e Gol i forbindelse med VM i 1998.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *