Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Tømrersang til svendegilde

Ja, gamle er vi, både min hjerne og sangen, som jeg så gerne vil vide, hvor jeg kan finde tekst og musik til. Det drejer sig om en tømrersang eller –vise. Hvis den egner sig, vil jeg bruge den til mit barnebarns tømrersvendegilde nu i september (forkortet, red.).
Kærlig hilsen
Bedstemor

Kære Bedstemor
Mon ikke den tømrersang, du er på jagt efter, er det nummer med De Nattergale, der blot hedder Tømrersangen. Det er den, hvor de synger ”Jeg er tømrersvend, jeg har det godt, jeg sover hver nat, for jeg arbejder hårdt”. Tømrersangen er bygget over Monty Pythons engelske The Lumberjack Song, og den skulle nok kunne passe til et svendegilde.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *