Kategorier
Musiknyheder

Eva Cassidys musik lever videre

En af den nyere musikhistories mest bevægende historier handler om Eva Cassidy, der med sin fantastiske stemme har fortryllet mange verden over – men først flere år efter sin død. Hendes indspilninger af kendte sange er blevet meget populære, og i næste uge udkommer en plade med ”nye” arrangementer af numre som Walking After Midnight, Chain of Fools og Summertime. Albummet hedder Somewhere, hvilket ikke refererer til Eva Cassidys tidligere udgivne version af Somewhere Over the Rainbow, men til noget som er hidtil helt uhørt: Albummet indeholder nemlig to sange, som Cassidy selv har været med til at skrive, hvilket hendes store publikum aldrig har hørt før. Sangene Somewhere og Early One Morning er med på albummet, der udkommer på mandag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *