Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Western-musik

Hej Tor
I sidste uge så jeg i DR1 en af de gode gamle western – nemlig “Once upon a time in the West”, i programmet anført med dansk titel “West” med bl.a. Henry Fonda, Claudia Cardinale og Jason Robards fra 1969. I filmen er et musikalsk tema, der går igen flere gange i filmen. Jeg syntes vældig godt om musikken, men har ikke kunnet finde ud af, hvad den hedder.
Jørgen Larsen

Hej Jørgen
Det er formentlig ikke så kompliceret endda, for det er nok titelmusikken, du tænker på. Det er den komposition, som helt enkelt hedder Once Upon a Time In the West, og som du også kan høre her. Musikken er skrevet af filmkomponisten Ennio Morricone, som flere gange leverede musik til West-instruktøren Sergio Leones film, blandt andet også det legendariske tema til The Good The Bad and the Ugly.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *