Kategorier
Musiknyheder

Nyt fra The Verve

En af de mest populære engelske rockgrupper fra 90’erne barsler mandag med et nyt album. The Verve var fremme, da den såkaldte britpopbølge var på sit højeste, især med hittet Bittersweet Symphony. Uden på forhånd at have indhentet tilladelse til det, lånte de på nummeret en karakteristisk strygersekvens fra Rolling Stones-sangen The Last Time, så The Verve måtte vinke farvel til langt de fleste af indtægterne fra Bittersweet Symphony.

Man skulle tro, at pengene i stedet gik til Rolling Stones, men på grund af en speciel kontraktaftale havde de overdraget rettighederne til alle sange fra 1969 til deres manager. Til gengæld er det The Verve selv, der sidder på flæsket, hvis deres første plade i 11 år bliver et hit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *