Kategorier
Musiknyheder

Queen-plade med ny forsanger

Selvom det er mange år siden, Freddie Mercury døde, lever en del af hans gamle band Queen videre. Queen, der på mandag udsender sit første studiealbum i 13 år, blev dannet i 1969 under navnet Smile, og det var først, da Freddie Mercury gjorde sin entré året efter, at bandet blev døbt Queen. Navnet var Mercurys forslag, og trods de mange associationer og fortolkninger, man kan lægge i det, har han selv understreget, at ”det er bare et navn”.

På den nye plade er navnet dog ændret en anelse, så de ikke kalder sig Queen, men Queen + Paul Rodgers. Det er nemlig den gamle Free-forsanger, der står ved mikrofonen, ligesom han har gjort ved de senere års meget roste Queen-koncerter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *