Kategorier
Musiknyheder

Rhinestone Cowboy’en er tilbage

Nogle musikere vil for altid være forbundet med én enkelt sang, og Glen Campbell, der atter er pladeaktuel, har været en af disse musikere, siden han i 1975 fik et stort hit med nummeret Rhinestone Cowboy. Under en turné i Australien hørte han Larry Weiss’ originale version af Rhinestone Cowboy i radioen og fik fat i et kassettebånd med sangen, så han kunne høre den igen. På grund af en flystrejke var han nødt til at køre i bil fra Sydney til Brisbane, og på den ca. 1000 km lange køretur, hørte han Rhinestone Cowboy igen og igen. ”Ved turens endemål kendte jeg Rhinestone Cowboy ind og ud. Jeg kunne have fløjtet den baglæns”, har han senere fortalt. Nu er han tilbage med pladen Meet Glen Campbell, hvor han fortolker numre af blandt andre Foo Fighters, U2 og Green Day.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *