Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: “Kontrol kontrolleres…”

Hey Tor
Forleden fandt jeg en kasse af mine gamle kassettebånd, helt tilbage fra de glade dage i 80’erne. For sjov smed jeg nogle af båndene i mit konfirmationsanlæg, som jeg havde fundet frem fra gemmerne i kælderen. På et af båndene fandt jeg et musiknummer, som jeg gerne vil bede om din hjælp til at identificere. Nummeret har en meget futuristisk lyd, der ligger ret tæt på Anne Linnets “Nattog”. Rent tidsmæssigt vil jeg tro nummeret ligger omkring 1982-1983. Jeg har afskrevet teksten: ”Kontrol kontrolleres, Kontrol registreres, Systemer systematiseres, lidt efter lidt automatiseres mit blik, lidt efter lidt, mister jeg totalt min logik” (forkortet, red.).
Med venlig hilsen
Jesper Larsen

Hej Jesper
Nogle numre overlever let tidens tand, andre dukker først op igen den dag, man rydder op i sit gamle inventar. Sangen hedder ganske enkelt Kontrol, og din tidsfornemmelse er helt fin, for den stammer fra 1983. Gruppen hed Baby Band og blev bl.a. ført frem i radioen af Kim Schumacher – du kan læse et gammelt interview med dem her.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *