Kategorier
Musiknyheder

Stevie Wonder indtager Aalborg

I aften giver en af poppens ”grand old men” i Gigantium i Aalborg en af sine sjældne koncerter. Stort set alle, der kender til Stevie Wonder, ved, at han er blind, men synet er faktisk ikke den eneste sans, stjernen må undvære. I 1973 udtrykte han i et interview en angst for, at nogen eller noget ville bringe hans liv i fare. Få dage senere var han udsat for en trafikulykke, hvor en træstamme løsrev sig fra en lastbil og ramte Stevie Wonders bil (hvor han var passager, naturligvis). Popstjernen lå i koma i fire dage og mistede sin lugtesans fuldstændig. Hans næse for at skrive langtidsholdbare hits tog dog ikke skade, hvilket han beviser i aften ved sin eneste koncert i Danmark i denne omgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *