Kategorier
Musiknyheder

Christina Aguilera gør status

En af tidens mest succesfulde poptøser er Christina Aguilera, der både har begejstret og forarget. På mandag udkommer en opsamlingsplade med hits som Genie in a Bottle, Nobody Wants To Be Lonely og ikke mindst den store ballade Beautiful. Sangen handler om at tro på sig selv på trods af de problemer, man måtte have været igennem, og er indspillet i første hug. Inden optagelsen havde Aguilera og sangskriveren Linda Perry talt historien igennem, hvilket havde rippet op i Aguileras hårde opvækst hos en streng far. Popstjernen blev så berørt, at hun helst ville hjem, men Perry holdt på, at hun skulle gå til mikrofonen – og resultatet blev en meget rå og dybfølt indspilning, der sad lige i øjet i første forsøg.

Opsamlingspladen har fået titlen Keeps Gettin’ Better – A Decade Of Hits.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *