Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Himlen har sit lys tændt

Hej Tor
Jeg efterlyser en sang med teksten: “Himlen sit lys har tændt, lillebrors dag er endt” og “Hvis du ser Ole Lukøje på din vej, så sig, han skal komme til mig”. Jeg kan ikke huske hele sangen, men har et barnebarn, som gerne vil høre den, så jeg håber, du kan hjælpe. Den er sandsynligvis sunget af Birthe Wilcke eller Grethe Klitgård.
Med venlig hilsen Anni Johansen

Hej Anni
Sangen er både kendt som Ole Lukøje og som Himlen har sit lys tændt. Det var oprindeligt en svensk sang, der fik dansk tekst af Otto Leisner, og den er indspillet af flere kunstnere, bl.a. Raquel Rastenni. Hendes version kan du bl.a. finde på CD’en De største hits.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *