Kategorier
Musiknyheder

Rod Stewart samler de gamle venner

Det er ikke kun de ellers opløste popgrupper fra 90’erne, der bliver genforenet i denne tid, også nogle af de rigtigt gamle drenge har nu fundet sammen igen. Ifølge gaffa.dk har Rolling Stones-guitaristen Ronnie Wood nemlig bekræftet et verserende rygte om, at han og Rod Stewart skulle være i færd med at gendanne The Faces.

Gruppen blev i 1969 skabt, da to medlemmer forlod Small Faces og blev erstattet af netop Wood og Stewart. I første omgang optrådte de under navnet Quiet Melon, men valgte i sidste ende The Faces. Pladeselskabet ville gerne fortsætte med Small Faces-navnet for at profitere på bandets hidtidige succes, men musikerne syntes, at ændringen i bandet var for stor – og at de nye medlemmer var alt for høje til, at de kunne kalde sig ”små ansigter”. Faces gik i fra hinanden i 1975, men nu er der en turné og måske endda en ny plade på vej fra Rod Stewarts gamle legekammerater.