Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Måske i morgen

Hej Tor
Jeg har et par gange hørt en dansk sang på 101,2 FM, som er en sammenlægning af lokalradioerne i Brønderslev. Sangen hedder “Måske i morgen” og synges af Peter Thorup. Sangen er titelsang på en filmserie af samme navn, der gik på tv – vistnok i 1985. Hvordan får jeg fat på den?
MVH Jørgen Møller

Hej Jørgen
Sangen blev brugt som kendingsmelodi til børne- og ungdomsserien “Måske i morgen” med bl.a. Kurt Ravn og Erik Paaske i 1985. Du kan skaffe den på CD’en “28 danske pop-hits”, som er nr. 2 i CD-serien “Den store party collection” (se evt. her) eller bestille Peter Thorups singleplade hjem fra biblioteket. I øvrigt dukkede sangen op igen på en ny måde 12 år senere, da rapgruppen Sund Fornuft lånte en del af omkvædet til deres eget nummer “Men måske i morgen”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *