Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Bedste blev kørt over af et rensdyr

Hej!
Jeg vil høre om I evt. kunne hjælpe mig med et finde en sang. Den hedder “Bedste blev kørt over af et rensdyr” og er med Linie 3. Den skulle være lavet i 1986.
Allan

Hej Allan
”Bedste blev kørt over af et rensdyr” er egentlig en amerikansk sang. Grandma Got Run Over kunne høres første gang i 1979 på californiske radiostationer og blev officielt udsendt i 1984 –samme år som Linie 3 udsendte den på single. Så vidt jeg har kunnet opspore, findes den ikke på CD med Linie 3. Det nærmeste jeg kommer det, er en version med Preben Kristensen solo på CD’en Julekoncerten, som du kan bestille via biblioteket.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

En kommentar til “Spørgsmål: Bedste blev kørt over af et rensdyr”

Lukket for kommentarer.