Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Sys Gregers’ ensomme pige

Hej Tor
Det drejer sig om en gammel melodi med en fransk sangerinde, der heder Francoise Hardy, som har indspillet en melodi, der hedder “Tous les garcons et les filles”. Jeg mener den er lavet på dansk, tilbage i ca.1964. Det er en der hedder Sys Gregers og melodien hedder muligvis “Ensom pige”. Sys Gregers kan jeg godt finde, men ikke denne titel på melodien. Jeg vil gerne vide, hvor man kan købe den eller høre den (forkortet, red.).
På forhånd tak
Jens

Hej Jens
Dit eget bud er rigtigt, for da Sys Gregers slog igennem i 1963 med nummeret Hvem bli’r dit næste offer Mr. Sweetheart, kunne man på singlens B-side finde Ensom pige. Jeg har ikke kunnet finde den på CD nogen steder, men der er tilsyneladende en fyr, der har en masse gamle singler til salg over nettet, heriblandt den du leder efter – se her.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *