Kategorier
Musiknyheder

Ingen Ziggy Stardust-genopstandelse

Rygterne svirrede i nogle dage, men indtil videre er de blevet manet i jorden. David Bowie skulle ifølge flere medier have planer om at lade sin Ziggy Stardust-figur genopstå ved en stor musikfestival i USA, og det ville være første gang siden 70’erne, at Bowies alter ego trådte frem.

Kunstnere som Iggy Pop, Marc Bolan og Jimi Hendrix har gennem årene været nævnt som mulige forbilleder for Ziggy Stardust-figuren, men Bowie har kun nævnt en enkelt musiker som en direkte inspirationskilde. Det var engelske Vince Taylor, der selv havde leget med sit personlige udtryk og endda udråbt sig som Guds søn. Så langt gik David Bowie dog ikke, da han introducerede Ziggy på LP’en The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders From Mars. De, der havde håbet at møde Ziggy igen til sommer, bliver ifølge blandt andre NME og eb.dk skuffede, for en af Bowies talspersoner har afvist genopstandelsesrygterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *