Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Dinge Dong

Hej Tor
Jeg skal til bryllup senere på året og har brug for at vide, hvem der sang ”Dinge dong, hvor det ringer” i 70-erne. Dvs. hvem oversatte nummeret fra hollandsk og blev kendt for det her hjemme? Håber, du kan klare den.
Venlig hilsen
Mikala Yding

Hej Mikala
Det var i første omgang Teach, der vandt Det Internationale Melodi Grand Prix for Holland med Dinge Dong i 1975. Allerede senere samme år udgav Birthe Kjær sin version om bryllupsklokkerne, der ringer, mens Diskofil lavede en noget mere lummer tekst sidst i 90’erne. Birthe Kjærs udgave er blandt andet med på hendes jubilæumsopsamling Gennem 40 år, der udkom sidste år.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *