Kategorier
Musiknyheder

Black Eyed Peas er tilbage

Medlemmerne har hver for sig haft så travlt med solokarrierer og opgaver for andre kunstnere, at man kunne frygte, at et af dette årtis mest populære popgrupper ikke ville finde tid til at arbejde sammen igen. Men Black Eyed Peas er atter samlet, og nu har de endda scoret deres første førsteplads på den amerikanske hitliste nogensinde.

Tidligere hits som Where Is the Love, Let’s Get It Started, My Humps og Shut Up har ikke kunnet nå så højt op på listen som den nye single Boom Boom Pow fra gruppen med det mærkværdige navn. Oprindeligt hed de Atban Klann, men ændrede det til Black Eyed Peas, som i danske kogebøger kaldes sortøje-bønner. Bandmedlemmet will.i.am. har forklaret navnet med, at Black Eyed Peas – eller sortøje-bønner – er ”mad for sjælen”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *